Best Building Service B.V.

Bij Best Building Service werken wij vanuit drie verschillende disciplines; BBS Reinigen, Best Vloerrenovatie en C.A.S. Calamiteiten.

C.A.S. Calamiteiten

C.A.S. Calamiteiten en Servicediensten staat 24 uur per dag voor u klaar om de gevolgen van brand-, roet-, rook- en waterschade direct te verhelpen. Met onze landelijke dekking zijn wij in staat snel ter plaatse te zijn en zo de mogelijke gevolgschade direct te beperken.

cas calamiteiten

Waarom C.A.S. Calamiteiten?

  • Specialistische reiniging.
  • Binnen het uur ter plaatse met specialistische apparatuur en ervaren professionals.
  • Direct in actie met schade beperkende maatregelen (afdekken/veiligstellen van goederen; afschotten van ramen en/of deuren; wegpompen van bluswater, etc.).
  • Droging, reiniging en behandeling van goederen op locatie.
  • Plaatsing van reukverdrijvers, ventilatoren en ontvochtigingsapparatuur.
  • Brand- en roetsanering ter plaatse.
  • Transport- en verhuisdiensten.
  • Herinrichting en inbedrijfstelling.

BBS Reinigen

Vanuit www.bbsreinigen.nl bieden wij de beste oplossingen op het gebied van specialistische schoonmaak en reiniging van alle soorten oppervlakten. Denk hierbij aan opleveringsschoonmaak, schoonmaken van parkeergarages, gevelreiniging, industriële reiniging, vloerreiniging en terras- en straatreiniging. Door de juiste combinatie van kennis, schoonmaak-ervaring, en reinigingsapparatuur, zijn wij altijd in staat u de beste oplossingen te bieden.

bbs reinigen
Best vloerrenovatie

Best Vloerrenovatie

Via www.bestvloerenrenovatie.nl lossen wij allerlei soorten vloerproblemen op zoals die kunnen voorkomen bij natuursteen, beton, of andere soorten harde en zachte vloeren. Ook maken wij vanuit Best Vloerrenovatie vloeren zoals gietvloeren, microcement vloeren, coatingvloeren en cementgebonden gietvloeren. Met onze showroom in Duiven en binnenkort ook in Amsterdam kan elk bedrijf op afspraak bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ook gaan wij regelmatig naar locatie toe om de mogelijkheden te bespreken.
landelijke dekking cas calamiteiten

C.A.S. Calamiteiten

Landelijke dekking

Bij spoed 24/7 bereikbaar op:

Geen spoed? Dan zijn we tijdens kantoortijden bereikbaar op: