Gesprongen waterleiding veroorzaakt enorme waterschade Amsterdam

Bij een groot kantoor in Amsterdam dat momenteel gerenoveerd wordt, heeft een enorme waterschade plaatsgevonden. Midden in de nacht is een waterleiding gesprongen, waardoor het water urenlang door het pand stroomde. De gesprongen waterleiding werd pas de volgende ochtend ontdekt. CasCalamiteiten heeft de eerste bereddering verzorgd en vervolgens droogapparatuur geplaatst.

Waterschade Amsterdam herstellen

Doordat de waterleiding ’s nachts is gesprongen, heeft het water vele uren ongemerkt door het pand kunnen stromen. Pas de volgende ochtend is de schade ontdekt. Wij zijn meteen in actie gekomen om de eerste bereddering te verzorgen. Het overtollige water is weggepompt en ook hebben we droogapparatuur geplaatst. Het is enorm belangrijk om de vloeren en ruimten goed te drogen om schimmelvorming en roestvorming tegen te gaan. Na ongeveer twee weken zullen wij een vochtmeting uitvoeren. De droogapparatuur wordt pas verwijderd als het vochtpercentage voldoende is gedaald.

Gesprongen waterleiding melden?

Last van een gesprongen waterleiding en heeft u acuut hulp nodig? Ons noodnummer 0800 – 4488 888 is dag en nacht bereikbaar. Hoe sneller wij op locatie zijn, des te groter de kans dat wij de schade voor u kunnen beperken. Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur en geven altijd advies op maat. Heeft u vragen die minder dringend zijn? Dan kunt u bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336. Of vul het contactformulier op onze website in.