Waterschade parkeergarage Zwolle

CAS Calamiteiten is zeven dagen per week bereikbaar, dus ook in het weekend. Bij een waterschade in een parkeergarage in Zwolle zijn wij op zaterdag en zondag druk bezig geweest. We hebben eerst een noodvoorziening aangebracht en vervolgens het water weggepompt.

Noodvoorziening aanbrengen in parkeergarage Zwolle

De wanddoorvoeren van de parkeergarage in Zwolle waren nog niet dichtgemaakt. Hierdoor loopt met slecht weer het water regelrecht de parkeergarage in. Dit zorgde voor een flinke waterschade. Met behulp van een schrobzuigmachine hebben we op zaterdag de eerste bereddering verzorgd. Zondag is er daarna een noodvoorziening aangelegd voor de wanddoorvoeren. Ook is er opnieuw water weggepompt met twee schrobzuigmachines en twee dompelpompen. Als laatste hebben we tevens droogapparatuur geplaatst.

Schakel CAS Calamiteiten in bij waterschade

Heeft u ook te maken met een waterschade of brandschade? Aarzel dan niet en schakel direct CAS Calamiteiten in. Wij verlenen meteen de eerste hulp. Ook beschikken we over de juiste (droog)apparatuur. Door snel te handelen proberen wij de schade zoveel mogelijk te beperken. Ons noodnummer 0800 – 4488888 is daarom dag en nacht bereikbaar. Daarnaast kunt u ons voor overige vragen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bellen op 026-3217336.