Droogapparatuur

C.A.S. Calamiteiten heeft een grote voorraad van droogapparatuur om uw waterschade en vochtprobleem op te lossen. Hierdoor kan C.A.S. Calamiteiten efficiënt inspelen bij zowel grote als kleine overstromingen, water- en vochtproblemen. Apparatuur voor vochtcontrole tijdens de bouw en renovatie is ook beschikbaar. Bekijk hieronder ons verhuur-aanbod van droogmachines. Interesse in één of meerdere apparaturen? Vraag dan een offerte aan of bel ons op 026 – 3217336.

Adsorptiedrogers

Adsorptiedrogers A50 TD2
De A50 TD2 is bijzonder geschikt voor het ontvochtigen van grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten of noodtoepassingen bij brand of overstroming. De A50 TD2 heeft een droge-luchtverplaatsing tot 4300 m3/u en is voorzien van een extra verwarming. Het apparaat is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft alles in huis wat nodig is voor het grote werk. Het apparaat kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Adsorptiedroger A50 TD2

Huurprijs op aanvraag.

Adsorptiedroger correnventa a50 td2

Adsorptiedroger CTR LKV 1000XT
Adsorptiedroger CTR LKV 1000XT is ideaal voor noodgevallen en als bouwdroger; hij produceert water, voert warmte aan en kan worden ingezet in koude ruimtes.
Het apparaat pompt automatisch het condenswater weg met een maximale pomphoogte van vier meter. Het apparaat droogt ook bij lage temperaturen en levert ca. 3 kW warmte tijdens bedrijf, ondanks een energieverbruik van slechts 1,7 kW. De CTR LKV 1000XT heeft een capaciteit van 20 l/dag.

Adsorptiedroger CTR 300TT2
De CTR 300TT2 speciaal ontwikkeld voor gebruik in kruipruimtes, waar de lat hoog ligt als het gaat om energiezuinigheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dankzij onze gepatenteerde klepoplossing, die zorgt voor een onderdruk in de kruipruimte, is de CTR 300TT2 ook geschikt voor de verwijdering van geuren en radon. De CTR 300TT2 is al 15 jaar onderdeel van ons assortiment en is een van onze trouwe werkpaarden.

Adsorptiedroger CTR 300TT2

Huurprijs op aanvraag.

Adsorptiedroger CTR LKV 1000XT

Huurprijs op aanvraag.

Adsorptiedroger CTR LKV 1000 XT

Bouwdrogers

Bouwdrogers zorgen voor de snelste vorm van droging na grote lekkages en waterschades. Onze droogapparatuur varieert van kleine draagbare drogers tot systemen op aanhangwagens die maar liefs 875 liter per dag kunnen verwerken. De drogers pompen het vocht uit de ruimtes en blazen droge lucht terug, zodat iedere ruimte op de allersnelste manier droogt.

Grote bouwdrogers

Huurprijs op aanvraag.

droogapparatuur verhuur absorptiedrogers cas calamiteiten

Kleine bouwdrogers

Huurprijs op aanvraag.

droogapparatuur verhuur absorptiedroger cas calamiteiten

Condensatiedroger

Condensatiedroger K3 HP
De K3 HP is de kleinste condensatiedroger met een capaciteit van 30 liter/dag en een droge-luchtverplaatsing van 300 m3/u. Ondanks zijn compacte uitvoering kan de K3 HP meer water leveren dan traditionele condensatiedrogers die twee keer zo groot zijn. De K3 HP is voorzien van een krachtige ventilator met twee draaisnelheden en aansluitpunten voor een effectieve verspreiding van de droge lucht. Het apparaat is robuust en stapelbaar en de vormgeving is compact en ergonomisch. Zo wordt het werk een stuk eenvoudiger gemaakt en kan het apparaat makkelijk worden verplaatst. De condensatiedroger is uitzonderlijk stil; een groot voordeel als de droger bijvoorbeeld in woonomgevingen wordt ingezet.

Condensatiedroger K3 HP

droogapparatuur verhuur condensatiedroger cas calamiteiten

dagprijs vanaf: €12,50

Ventilatoren

Industriële ventilatoren
Met onze industriële ventilatoren kunt u de droging van een ruimte met waterschade beter sturen. Damp en vocht word door de ventilatoren de juiste richting opgestuurd zodat het niet in de ruimte blijft hangen. Tevens zorgen ventilatoren ervoor dat nare geurtjes niet blijven hangen en kunnen ze ingezet worden om na brandschade de rooklucht uit een ruimte te laten verdwijnen.

Turboventilator fijnstofafzuiging
De turboventilator stofafzuigset is een voordelige set voor een professionele afzuiging van al het stof op de bouwplaats. De ventilator vormt de basis voor deze stofafzuigset. Deze turboventilator heeft een druk van maar liefst 275 Pa en is ideaal voor het afzuigen van kwartsstof dat vrijkomt bij zaag-, slijp-, frees-, sloop- en renovatiewerkzaamheden in de bouw.

Industriële ventilatoren

droogapparatuur verhuur ventalitoren cas calamiteiten

dagprijs vanaf: €5,50

Turboventilator fijnstofafzuiging

droogapparatuur verhuur turboventilator met stofafzuigsysteem cas calamiteiten

dagprijs vanaf: €7,50

Luchtreinigers

Pullman Ermator A2000 
De Pullman Ermator A2000 is uitgerust met een krachtige ventilator en een compacte behuizing met HEPA-13 absoluutfilter. Een lichte en mobiele luchtreiniger. Deze onderdrukmachine heeft ook een regelbare luchtstroom met twee snelheden: 1000m³/u en 2000m³/u. De luchtreiniger is uitgerust met twee vergrendelbare wielen voor een verbeterde stabiliteit. Optioneel zijn een af- en aanvoerslang en/of een actieve koolfilter beschikbaar.

Pullman Ermator A1000
Net zoals de Pullman Ermator A2000 heeft de A1000 een stevig en compact ontwerp. De A1000 maakt nagenoeg geen geluid en heeft twee luchtstroom-vermogens: 500m³/u en 1000m³/u. Net als de Pullman-Ermator A2000 is de A1000 uitgerust met indicatorlichten met geluidssignaal die u waarschuwen voor verzadiging of beschadiging van de filters. Optioneel kan een afvoerslang en/of een actieve koolfilter (geur) worden aangesloten.

Pullman Ermator
A2000

verhuur droogmachines pullman ermator a2000

dagprijs vanaf: €60,-
weekendprijs vanaf: €120,-
weekprijs vanaf: €240,-

Pullman Ermator
A1000

Pullman Ermator A1000

dagprijs vanaf: €40,-
weekendprijs vanaf: €80,-
weekprijs vanaf: €160,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW | Exclusief reinigings- en herstellingskosten | Exclusief verzekering.

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.