Kelder onder water? C.A.S. Calamiteiten komt uw kelder snel leegpompen

Kelder onder water?

Staat uw kelder onderwater, door bijvoorbeeld een geknapte waterleiding of andere lekkage? Aarzel dan niet en bel ons noodnummer: 0800-4488888. C.A.S. calamiteiten is snel ter plaatse om uw kelder helemaal leeg te pompen. Door onze professionele apparatuur zijn wij in staat het water snel af te voeren. Alle nog te redden goederen worden door ons veiliggesteld en beschadigde zaken worden afgevoerd.

Na het leegpompen van de kelder kan desgewenst droogapparatuur worden geplaatst, zodat de ruimte in korte tijd wordt ontdaan van al het vocht. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de oorzaak wordt aangepakt, zodat uw kelder in de toekomst droog blijft. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de ontstane schade vakkundig wordt gerepareerd.

Wij staan voor het leegpompen van uw kelder, verhelpen van waterschade of andere calamiteiten 24/7 voor u klaar. Als u ons belt (0800-4488888) zorgen wij dat er binnen korte tijd iemand aanwezig is om de problemen te analyseren en om snel een plan van aanpak te formuleren.