Na waterschade komt drogen

Na waterschade komt drogen

Nadat CAS Calamiteiten het water voor u heeft verwijderd kunnen uw vloeren en muren er op het eerste gezicht droog uitzien. Toch blijven ze nat aanvoelen. De meeste bouwmaterialen, zoals gipsplaat en hout zijn poreus en behouden aanzienlijk water, maar ook in spouwmuren en in beton kan water lang blijven vastzitten. Het vastgehouden water zorgt ervoor dat deze materialen kromtrekken, doorzakken, zwellen, afbreken. Daarnaast ontstaan er vaak schimmels op vochtige plaatsen en is het een paradijs voor ongedierte.

Na waterschade komt drogen

Drogen

CAS Calamiteiten zal door middel van een zorgvuldige meting bepalen welke droogmethode het beste werkt. Wij zijn in staat de temperatuur en de vochtigheid te manipuleren om zo het resterende vocht te verwijderen. We gebruiken hiervoor gespecialiseerde droogapparatuur, waaronder industriële blowers en adsorptiedrogers. Met deze apparatuur verwijderen we het water dat wordt vastgehouden door het gips, muren, plafonds en vloeren. We houden de voortgang in de gaten met behulp van vochtmeters totdat de juiste droogmeting is behaald.

Waterschade?

Heeft u een calamiteit, waterschade of lekkage? Neem dan snel contact met ons op. Is er haast bij? Ons spoednummer 0800 – 4488888 is 24/7 bereikbaar.

C.A.S. Calamiteiten in onderdeel van Best Building Service