Verstopte afvoer in souterrain Rotterdam

Een souterrain in een woonhuis in Rotterdam was wel heel erg vochtig. Wat bleek? Zowel de waterleiding als de afvoer veroorzaakten lekkage en verstopping.

Verstopte afvoer

Het souterrain in Rotterdam was bedekt met een flinke laag water. Het leek om grondwater te gaan, maar na het slopen van de wanden en vloer kwam de ware toedracht van de wateroverlast in beeld: lekkage aan de waterleiding en verstopping in de afvoer.

Optrekkend vocht

Cas Calamiteiten heeft de eerste hulp verzorgd door twee drogers en twee blowers te plaatsen. De wanden zijn gesloopt om alles goed te kunnen drogen, en zullen later door ons volledig hersteld worden. Ook de kim – de aansluiting tussen de kelderwand en keldervloer – was erg vochtig en wordt eveneens door ons hersteld. Nadien zal er in souterrain geen sprake meer zijn van optrekkend vocht.

Verstopte afvoer Verstopte afvoer

Contact

Cas Calamiteiten is via noodnummer 0800- 44 888 88 dag en nacht bereikbaar. Wij zijn snel ter plaatse om de schade zo veel mogelijk te beperken. Heeft u last van water- of brandschade? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.