Wat te doen bij waterschade

Wat te doen bij waterschade

Heeft u last van plotselinge waterschade. Wat te doen bij waterschade. Zodra u ineens een waterschade opmerkt zoals druppels water uit het plafond, een grote kring op de muur en/of het plafond, een doorgezakte goot, een geknapte leiding of dergelijke zorg dat u dan snel handelt op alle schade te beperken.

Lekkage beperken

Probeer als eerste de lekkage te beperken en extra schade in of buiten uw huis te voorkomen. Een paar handdoeken of emmers kunnen u in dit geval al hogere kosten voorkomen. Waterschade is één van de meest vervelende dingen die u kan overkomen in uw huis of bedrijfspand. Wat te doen bij waterschade. Het is belangrijk dat er snel op gereageerd wordt, vooral ook omdat niet altijd zichtbaar is waar de schade vandaan komt.

Wat te doen bij waterschade

 

WATERSCHADE? BEL NU ONS SPOEDNUMMER: 0800 – 4488888

CAS Calamiteiten

Zodra u CAS Calamiteiten inschakelt zijn wij binnen een uur op locatie bij u. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons noodnummer en met onze landelijke dekking altijd ergens in de buurt. Ons team van vakkundig personeel bekijkt de schade en gaat gelijk aan de slag om de lekkage te verhelpen, zodat hogere kosten worden voorkomen.