Waterschade aan het plafond

Waterschade aan het plafond

Niet is zo vervelend als er een gekleurde plek op uw plafond begint te verschijnen. Waarschijnlijk bent u slachtoffer geworden van waterschade aan het plafond.

De oorzaak van waterschade

De oorzaak van waterschade in het plafond komt vaak door een geknapte of lekkende waterleiding van de verdieping hoger. Voordat de waterschade verholpen kan worden is het van groot belang om te weten waar de lekkage vandaan komt. Ons team komt u bij u kijken en zal wanneer nodig een lekdetectie uitvoeren. Met ons specialistische apparatuur kunnen we als het ware door het plafond heen kijken en zo de lekkage opsporen. De lekkage wordt voor u gerepareerd. Daarna starten we met de droogwerkzaamheden. We installeren bij u thuis of bij uw bedrijfspand de droogapparatuur. Het drogen is een net zo belangrijk proces als het oplossen van de lekkage. Als het plafond niet goed gedroogd wordt kunnen er schimmels ontstaan, het plafond kan verzakken en er kan ongedierte op afkomen.

Waterschade aan het plafond

Last van een lekkage?

Heeft u op dit moment last van een lekkage? Schroom dan niet om ons te bellen. CAS Calamiteiten helpt u graag met het oplossen van uw lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar.