Waterschade bij Unilever in Vlaardingen

Bij het onderzoekscentrum van Unilever in Vlaardingen hebben ze een grote waterschade gehad. C.A.S. Calamiteiten is hier direct na melding van de schade naartoe gegaan. We hebben op de gehele afdeling het water weggehaald en drogers geplaatst. Op de video kun je goed zien dat de schade door water van bovenaf extra vervelend kan zijn doordat het plafond nat wordt en er stukken naar beneden kunnen vallen.

 

Hieronder op de foto’s kun je indrukken zien van de waterschade en zie je het verschil nadat wij het water hebben weggehaald en onze drogers geplaatst zijn.

Waterschade Unilever      Waterschade Unilever

Waterschade Unilever    Waterschade Unilever

Gevolgen van waterschade

Door schade van water heeft men vaak te maken met neveneffecten zoals schimmelvorming, roestvorming en aantasting van de constructie. De problemen door geabsorbeerd vocht zijn vaak groter dan de waterschade zelf. Wij voeren dan ook meerdere testen uit om te weten hoeveel vocht er is geabsorbeerd en hoe diep het water is binnengedrongen. Onze specialisten overleggen bekijken altijd hoe we de getroffen ruimte en de inventaris gaan drogen.

Meer informatie over de behandeling en gevolgen van schade door wateroverlast? Neem contact met ons op via dit contactformulier. Voor spoed kunt u bellen met tel. 0800-4488888.