Waterschade Den Helder – hulp bij lekkages en waterschades

Waterschade Den Helder – hulp bij lekkages en waterschades

Na een aantal hevige regenbuien bleek het pand van een opdrachtgever in Den Helder aanzienlijk minder waterdicht dan werd gedacht. Door de ontstane daklekkage was er helaas behoorlijk wat waterschade ontstaan. Om meer schade te voorkomen en snel hulp te krijgen maakte de eigenaar de juiste keuze: het noodnummer van CAS Calamiteiten bellen (0800-4488888). Deze ‘waterschade hotline’ is dagelijks op ieder uur van de dag bereikbaar.

Ongeacht het tijdstip komen we na het telefoontje direct in actie. Zo ook in Den Helder, waar het schadeteam al binnen drie kwartier aanwezig was om de eerste bereddering uit te voeren. Door de inzet van de juiste lekdetectie apparatuur was de oorzaak van de lekkage snel gevonden en gerepareerd. Vervolgens hebben de absorptie- en condensdrogers hun werk gedaan en kon de waterschade worden gerepareerd.

Bent u ook onprettig verrast door waterschade? Das is zeer vervelend, maar voor elk probleem is een oplossing. Bel daarom ons noodnummer en we zorgen ervoor dat u snel weer operationeel bent.