Waterschade Rotterdam

[vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”1″ title=”Waterschade Rotterdam”]

Wij zijn 24/7 direct bereikbaar op 0800-4488888

Heeft u waterschade? Staat de kruipruimte, kelder of een ander deel van uw woonhuis onder water? Is er wateroverlast in de parkeergarage van het kantoorgebouw of is een andere ruimte in het bedrijfspand onder gelopen? Waterschade vraagt om snelle actie. C.A.S. Calamiteiten kan bij al deze gevallen snel en efficiënt de nodige werkzaamheden uitvoeren.[/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waterschade Rotterdam

Afgelopen woensdagochtend 1 juli 2015 om 04:00 uur kwam er een waterschade bij ons binnen op het speciale calamiteitennummer(0800-4488888). Bij de Sligro in Rotterdam was er een waterleiding gesprongen/geknapt. Hierdoor stond er een gigantische hoeveelheid water (55.000 liter) op de vloer. Wij zijn na de melding meteen ter plaatse gegaan en hebben de eerste bereddering van de waterschade gedaan. Dit houdt in dat het water verwijderd wordt met behulp van waterzuigers en dompelpompen. Nadat al het water verwijderd was is er droogapparatuur geplaatst om er voor te zorgen dat het laatste overtollige vocht uit de ruimte wordt gehaald. Na 1 a 2 weken zal er een vochtmeting gedaan worden om te kijken of het vochtpercentage in de ruimte een normaal niveau heeft bereikt. Als dit het geval is dan kan de droogapparatuur verwijderd worden.

Ook voor al uw waterschades kunt u terecht bij Cas Calamiteiten. Hiervoor hebben wij een apart calamiteitennummer 0800-4488888 waarop wij 24 uur per dag 7 dagen in de week bereik zijn.

waterschade rotterdam

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]