Waterschade tapijt

Waterschade tapijt

Waterschade is ontzettend vervelend en al helemaal wanneer u een tapijtvloer heeft. Het water kan diep doordringen in de stof en zelfs de ondervloer aantasten. Doordat CAS Calamiteiten altijd snel ter plekke is kan de waterschade in de meeste gevallen volledig hersteld worden. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp. Hoe langer u wacht hoe groter de schade wordt. Denk hierbij aan schimmels, stank en ongedierte. Hoe sneller wij u kunnen helpen, hoe groter de kans dat de waterschade volledig hersteld wordt.

waterschade tapijt

Meten is weten

Wanneer uw vloerbedekking doorweekt is als gevolg van een lekkage komen wij zo snel mogelijk bij u om het tapijt te behandelen. Eerst zullen wij een aantal metingen doen om te zien hoeveel water in het tapijt zit en wat de beste droogtechniek is. Vaak zal er eerst zoveel mogelijk water uit het tapijt gezogen moeten worden. Dit doen wij met professioneel apparatuur. Daarna moet het tapijt gaan drogen, meestal gebruiken we voor versnelling van het droogproces industriële drogers en blowers.

Heeft u last van een lekkage bel CAS Calamiteiten dan snel. Ons noodnummer is 0800 – 4488888. U kunt ons 24/7 bereiken en met onze landelijke dekking zijn we altijd snel ter plaatse. We beschikken over alle professionele apparatuur voor het weghalen en drogen van water.