Waterschade woonhuis in Amsterdam

C.A.S. Calamiteiten heeft de laatste tijd weer veel meldingen van waterschade binnengekregen. Wanneer deze kenbaar zijn gemaakt, gaan wij direct naar de betreffende locatie toe om zo de schade zoveel mogelijk te beperken. Hoe onschuldig het er soms ook uit kan zien; ’water kruipt waar het niet gaan kan’.

Waterschade in beeld gebracht

Hieronder zie je de beelden van een waterschade bij een woonhuis in Amsterdam. Het betrof maar een kleine laag water, maar het water zit dan echt overal tussen en trekt overal in. Nadat we het water hebben weggezogen, hebben we drogers geplaatst.

Waterschade Amsterdam   Waterschade Amsterdam

Aanpak van schade door water

Door schade van water heeft men vaak te maken met neveneffecten zoals schimmelvorming, roestvorming en aantasting van de constructie. De problemen door geabsorbeerd vocht zijn vaak groter dan de waterschade zelf. Wij voeren meerdere testen uit (lekdetectie, vochtmeting) om te weten hoeveel vocht er is geabsorbeerd en hoe diep het water is binnengedrongen. Onze specialist overlegt altijd samen met u hoe we het pand en de inventaris gaan drogen. Heeft u zelf ook last van schade door water? Bel dan direct met ons noodnummer via tel. 0800-4488888. Kijk voor meer informatie op onze website.