Zwevende vloeren drogen winkelcentrum Leidsche Rijn

Door een geknapte standpijp liep een winkelcentrum in Leidsche Rijn behoorlijke waterschade op. Het pand bestaat uit vele zwevende vloeren. Deze moeten nu uitvoerig worden gedroogd.

Drogen van zwevende vloeren

Het winkelcentrum is nog in aanbouw. Door de geknapte standpijp is er water tussen de vloerisolatie en constructievloer – de zogeheten zwevende vloer – komen te staan. Om het vocht hiertussen te verwijderen, moeten de vloeren geforceerd gedroogd worden. Doordat de isolatielaag geen toegang heeft tot natuurlijke ventilatie droogt deze nauwelijks vanzelf. Door zo’n honderd gaten te boren kunnen we het water uit de zwevende vloeren gaan wegzuigen.

Zwevende vloeren drogen  Zwevende vloeren drogen  Zwevende vloeren drogen

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het drogen van zwevende dekvloeren en hebben de eerste hulp in het winkelcentrum in Leidsche Rijn verzorgd. We gaan nu aan de slag om alle vloeren van de verschillende winkels in het winkelcentrum weer helemaal droog te krijgen.

Waterschade beperken

Heeft u zelf last van waterschade en direct hulp nodig? Bel dan naar ons noodnummer 0800 – 44 888 88 dat dag en nacht bereikbaar is. Wij zijn snel ter plaatse om eerste hulp te verzorgen en verdere schade zo veel mogelijk te beperken.