BRANDSCHADE APELDOORN

Brandschade Apeldoorn

Op zaterdag 21 maart 2015 gingen vier auto’s in vlammen op, toen een automobilist uit de bocht vloog en met hoge snelheid over de gastinstallatie van Shell-pomp Lucasgat aan de A1 (Apeldoorn) heen reed.

Hierdoor ontstond er roetschade aan zowel het tankstation als de kiosk. Best Building Service is na melding van de schade door Bakerstreet Services B.V. (gevestigd in de kiosk van het tankstation) meteen ter plekke gegaan. Hier hebben wij de ontstane roetschade aan het tankstation en kiosk verwijderd met behulp van hogedruk machine, stofzuigers en doeken met schoonmaakmiddelen (geurvernietigers).

brandschade apeldoorn            Op zaterdag 21 maart 2015 gingen vier auto's in vlammen op, toen een automobilist uit de bocht vloog en met hoge snelheid over de gastinstallatie van Shell-pomp Lucasgat aan de A1 (Apeldoorn) heen reed. Hierdoor ontstond er roetschade aan zowel het tankstation als de kiosk. Best Building Service is na melding van de schade door Bakerstreet Services B.V. (gevestigd in de kiosk van het tankstation) meteen ter plekke gegaan. Hier hebben wij de ontstane roetschade aan het tankstation en kiosk verwijderd met behulp van hogedruk machine, stofzuigers en doeken met schoonmaakmiddelen (geurvernietigers).

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.