Grote waterschade in Ridderkerk

Bij een accountantskantoor in Ridderkerk is deze week een grote waterschade ontstaan. Door het knappen van de plastic waterslang van een drinkwatermachine liep het kantoor volledig onder water.

Water wegzuigen en droog apparatuur plaatsen

CAS Calamiteiten is meteen in actie gekomen om deze grote waterschade in Ridderkerk op te lossen. We hebben het water weggezogen met behulp van waterzuigers. De vloerbedekking in het kantoor was niet meer te redden. We hebben deze verwijderd en afgevoerd. Nadat we het water hebben weggezogen, is er droogapparatuur geplaatst. Met behulp van acht drogers en elf blowers moet de vloer nu goed worden gedroogd.

Grote waterschade Ridderkerk Grote waterschade Ridderkerk Grote waterschade Ridderkerk Grote waterschade Ridderkerk

Lijmresten verwijderen na grote waterschade

Door het verwijderen van het tapijt is er veel lijm achtergebleven op de vloer. Wij adviseren om in het geval van zo’n grote waterschade deze lijmresten te verwijderen. Hierdoor kan de vloer beter ‘ademen’ en zal ze dus beter en sneller drogen.

Grote waterschade Ridderkerk Grote waterschade Ridderkerk Grote waterschade Ridderkerk Grote waterschade Ridderkerk

Eerste hulp bij waterschade

Heeft u last van waterschade? Aarzel niet en bel dan direct ons noodnummer: 0800-44 888 88. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om eerste hulp te bieden bij zowel water- als brandschades. Des te eerder wij ter plaatse zijn, des te groter de kans is dat wij de schade kunnen beperken. Voor al uw overige vragen kunt u bellen met kantoor 026-3217336. Of vul het contactformulier op onze website in.