Grote waterschade Tiel door geknapte sprinklerinstallatie

In een distributiecentrum in Tiel is een grote waterschade ontstaan. Door een geknapte sprinklerinstallatie liep 10.000 m2 vloeroppervlak onder water. De getroffen firma Kuehne + Nagel is geen onbekende van CAS Calamiteiten. Vorig jaar ontstond in dit distributiecentrum eveneens een zeer grote waterschade.

Water wegzuigen Tiel

CAS Calamiteiten heeft meteen actie ondernomen om deze waterschade in Tiel op te lossen. Het water is weggezogen met behulp van twee waterzuigers. Ook zijn er twee kleine schrobzuigmachines en vier grote schrobzuigmachines (Tennant 7400) ingezet.

Geknapte sprinklerinstallatie

De oorzaak van de waterschade was wederom het knappen van een sprinklerinstallatie. Dit is een veel voorkomend probleem bij distributiecentra. Sprinklerinstallaties kunnen kapot gereden worden met bijvoorbeeld een vorkheftruck. Maar ze kunnen ook spontaan kapot knappen. Hierdoor wordt er in zeer korte tijd heel veel water rond gespoten. Dit heeft grote schade tot gevolg. Het is daarom belangrijk om snel te handelen om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Geknapte sprinklerinstallatie Tiel

Bel ons noodnummer

Ons noodnummer is dag en nacht bereikbaar. Aarzel bij brand- en waterschade dus niet, en bel direct naar 0800-44 88 888. Hoe eerder wij ter plaatse zijn, des te groter de kans dat wij de schade kunnen beperken. Voor al uw overige vragen zijn wij tijdens kantooruren ook te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.