Geknapte aanvoerpijp sprinklerinstallatie Eindhoven

Cas Calamiteiten is wederom ’s nachts op pad gegaan om een waterschade te verhelpen. En ook ditmaal was de oorzaak een geknapte sprinklerinstallatie. Locatie? Een Science Centre in Eindhoven. Waar duizenden liters water zich snel door het gebouw wisten te verplaatsen.

geknapte aanvoerpijp sprinklerinstallatie

Geknapte aanvoerpijp

Door de geknapte aanvoerpijp van de sprinklerinstallatie stroomden in korte tijd duizenden liters water door het gebouw. Op zowel de eerste verdieping als de begane grond ontstond hierdoor veel wateroverlast. We hebben de eerste hulp verzorgd door meteen de vloer en wanden te gaan drogen.

Vloer vol roest

Nadelige bijkomstigheid was dat het water veel roest bevatte, waardoor de vloer erg vervuild is geraakt. Door de gehele vloer licht te polijsten, hebben we de roest kunnen verwijderen. Hieronder is goed het verschil te zien tussen de vervuilde vloer en de gepolijste vloer.

geknapte aanvoerpijp sprinklerinstallatie geknapte aanvoerpijp sprinklerinstallatie

Bel ons noodnummer

Is uw sprinklerinstallatie ook geknapt? Aarzel niet en bel direct ons noodnummer: 0800 – 44 888 88. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor eerste hulp bij brand- en waterschade. Neem voor meer informatie over onze werkzaamheden ook eens een kijkje op onze website.