Sprinklerinstallatie geknapt constructiebedrijf Wijchen

In een groot constructiebedrijf in Wijchen is een sprinklerinstallatie geknapt. Hierdoor zijn vele duizenden liters water door de fabriek gespoten. Stellingen en de vloer zaten daardoor onder het water en de staalstof. CAS Calamiteiten is ’s nachts op pad gegaan om de eerste hulp te verzorgen.

sprinklerinstallatie geknapt sprinklerinstallatie geknapt sprinklerinstallatie geknapt

Water opzuigen

Door het vele water en de staalstof is een groot deel van de fabriek zwaar verontreinigd. De eerste twee dagen na de ontstane schade is met behulp van een schrobzuigmachine al het water weggezogen. Daarna hebben we de stellingen schoongemaakt. Ook de vloer is flink onder handen genomen. Met een diamant pad is ze uitvoerig geschuurd. Hierdoor is de vloer weer begaanbaar en ziet ze er weer als vanouds uit.

sprinklerinstallatie geknapt  sprinklerinstallatie geknapt

Sprinklerinstallatie geknapt

Het knappen van sprinklerinstallaties is een veel voorkomend probleem. Ze kunnen kapot gereden worden door bijvoorbeeld vorkheftrucks. Maar ook kunnen ze spontaan kapot knappen. Hierdoor wordt er in korte tijd heel veel water rond gespoten, met vaak grote schade tot gevolg. Het is belangrijk om snel te handelen, om de schade zo veel mogelijk te beperken.

sprinklerinstallatie geknapt sprinklerinstallatie geknapt sprinklerinstallatie geknapt

Eerste hulp bij waterschade

Is uw sprinklerinstallatie ook geknapt? Of heeft u last van een andere vorm van waterschade? Aarzel niet en bel direct ons noodnummer 0800 – 44 888 88. Wij staan dag en nacht voor u klaar om eerste hulp te bieden bij brand- en waterschades.