Droogapparatuur plaatsen studentenhuis Rotterdam

Een pand met studentenwoningen in Rotterdam had te kampen met ernstige wateroverlast. Ook de aangrenzende winkels en restaurants stonden gedeeltelijk onder water. De grote hoeveelheid water is verwijderd met behulp van een dompelpomp en waterzuiger. Aansluitend heeft CAS Calamiteiten de benodigde droogapparatuur geplaatst.

Vochtmeting uitvoeren

De afgelopen weken zijn er verschillende vochtmetingen uitgevoerd. Aan de hand van een vochtmeting wordt bepaald of een ruimte voldoende gedroogd is. Bij enkele restaurants is de droogapparatuur inmiddels weer verwijderd. Naar verwachting zal zeer binnenkort ook de resterende droogapparatuur in het studentenhuis niet meer nodig zijn.

Bel ons noodnummer

Heeft u last van waterschade? Aarzel niet en bel direct ons noodnummer 0800 – 44 888 88. Wij staan dag en nacht voor u klaar om eerste hulp te bieden bij wateroverlast. Wij zijn snel ter plaatse en beschikken over de juiste apparatuur om het water te verwijderen. Hoe sneller u actie onderneemt, des te groter de kans is dat wij de schade kunnen beperken.