Waterschade Haarlem door lekkage op het dak

In een woonhuis in Haarlem heeft een kleine waterschade plaatsgevonden. Via een lekkage op het dak is het water langs de muren van de eerste verdieping naar binnen gedropen. Het is belangrijk om de schade van een lekkage, hoe klein deze op het eerste gezicht ook lijkt, altijd goed te drogen.

Drogen na waterschade door lekkage op het dak

We hebben één blower en één droger geplaatst om de muren op de eerste verdieping uitvoerig te drogen. Drogen na waterschade is erg belangrijk omdat de gevolgen van waterschade niet altijd meteen zichtbaar zijn. Denk aan schimmelvorming op muren, vloeren en plafonds. Of bijvoorbeeld houtrot in houten constructies zoals draagbalken.

lekkage op het dak lekkage op het dak

Neem contact op met uw verzekering

De oorzaak van de waterschade in Haarlem ligt bij de buren. Het is dan ook belangrijk om eerst contact op te nemen met de verzekering voordat u ons inschakelt. Want het verschilt per situatie of en hoeveel uw verzekering vergoedt. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. En weet u meteen waar u aan toe bent.

lekkage op het dak lekkage op het dak

Dag en nacht bereikbaar

Cas Calamiteiten is 24/7 bereikbaar voor waterschade en brandschade. Ons noodnummer 0800 – 44 888 88 is dan ook dag en nacht bereikbaar. Wij bieden onder andere eerste hulp bij het wegzuigen van water. Ook plaatsen wij droogapparatuur en voeren wij vochtmetingen uit. Indien u vragen heeft over onze calamiteitenservice zijn wij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren ook te bereiken op telefoonnummer 026 – 3217 336.