Verwijderen van schimmel: waterschade Purmerend

In Purmerend is een waterschade ontstaan door een lekkende leiding in de vloer. Hierdoor heeft zich onder het tapijt veel schimmel gevormd. Het laten verwijderen van schimmel is belangrijk voor uw gezondheid en de leefbaarheid van uw woning.

Verwijderen van schimmel

De oorzaak van deze waterschade is een lekkende leiding in de vloer. Doordat de vloer is bedekt met vloerbedekking is de waterschade niet meteen ontdekt. De vloer is langere tijd vochtig geweest. Hierdoor heeft zich gemakkelijk schimmel kunnen vormen onder het tapijt. CAS Calamiteiten heeft eerst de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd. Daarna hebben wij de schimmel verwijderd. Het is aan te raden om het verwijderen van schimmel uit te laten voeren door een professional. Daarna is het noodzakelijk dat de vloer uitvoerig gedroogd wordt. Wij hebben een vochtmeting uitgevoerd en droogapparatuur geplaatst.

verwijderen van schimmel verwijderen van schimmel

Onderneem snel actie

Indien u waterschade ontdekt is het noodzakelijk om meteen actie te ondernemen. Wanneer er langere tijd water lekt, ontstaat op deze vochtige plek gemakkelijk schimmel. Het is belangrijk om het verwijderen van schimmel op een professionele manier uit te (laten) voeren. Bel bij waterschade naar ons noodnummer 0800-44 888 88. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en bieden snel eerste hulp. Voor al uw overige vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336.