Lekkage opsporen dak – lekdetectie daken

Lekkage opsporen dak – lekdetectie daken

De afgelopen maanden heeft CAS Calamiteiten regelmatig het lekdetectie team op pad moeten sturen door het hele land, omdat opdrachtgevers te maken kregen met lekkages aan het dak waarvan de oorzaak nogal onduidelijk was. In het verleden moest er dan van alles worden opgebroken om de lekkage aan het dak op te sporen. Die tijden liggen gelukkig ver achter ons, want wij beschikken over moderne apparatuur die het opsporen van een lekkage een stuk gemakkelijker maakt. Het toepassen van deze methode bespaart dus een hoop onnodig breekwerk en is daarom ook een stuk voordeliger dan de oude methode.

Lekkage kan een hoop vervelende vervolgschade opleveren, die het beste voorkomen kan worden. Aarzel daarom bij daklekkage geen moment en bel ons GRATIS noodnummer: 0800-4488888. We zijn 24/7 bereikbaar en komen direct in actie. We zijn snel ter plaatse om de lekdetectie uit te voeren en de lekkage (en eventuele ontstane waterschade) te repareren.

U kunt naast lekdetectie bij daken ook op ons rekenen voor het opsporen van lekkages in verschillende waterleidingen, afvoerbuizen, betonconstructie en andere plaatsen. Het herstellen van waterschade en het uitvoeren van lekdetectie vallen doorgaans onder de opstalverzekering. Ook hierbij helpen onze lekkagespecialisten u graag verder.

 

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.