Waterschade Arnhem

Waterschade Arnhem

C.A.S. Calamiteiten is gebeld door een klant in Arnhem over een ondergelopen kelder. Hierdoor is een flinke waterschade ontstaan. De kelder is ongeveer 200 vierkante meter(m2) en staat vol met opslag. De lekkage is ontstaan bij een boiler. Een van onze collega’s is daar meteen op afgegaan. Hij kon snel beginnen met het uitvoeren van de eerste (bereddering) werkzaamheden. Het water is weggepompt en verwijderd met behulp van waterzuigers. Met blowers en drogers  is het vochtpercentage teruggebracht tot de gewenste waarde en de waterschade verholpen.

Waterschade?

Door hevige regenval of lekkage van een leiding nu last van waterschade? Waterschade vraagt om snelle actie. Bij waterschade kunt u rekenen op C.A.S. Calamiteiten en servicediensten. U kunt rekenen op een vakkundige analyse en afhandeling bij het herstellen van waterschade. Wanneer u ons inschakelt (u kunt ons zeven dagen per week op elk uur van de dag bellen) om uw schade te herstellen en schoon te maken, dan zijn wij altijd zeer snel ter plaatse. Binnen een uur is alles in het werk gesteld om u optimaal te kunnen helpen.

Hebt u ook een lekkage en schade? Bel dan direct ons noodnummer: 0800-4488888. Dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen net zoals bij onze klant in Arnhem.