Waterschade Den Haag

[vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”1″ title=”Waterschade Den Haag”]

Wij zijn 24/7 direct bereikbaar op 0800-4488888

Heeft u waterschade? Staat de kruipruimte, kelder of een ander deel van uw woonhuis onder water? Is er wateroverlast in de parkeergarage van het kantoorgebouw of is een andere ruimte in het bedrijfspand onder gelopen? Waterschade vraagt om snelle actie. C.A.S. Calamiteiten kan bij al deze gevallen snel en efficiënt de nodige werkzaamheden uitvoeren.[/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waterschade Den Haag

Bij een gebouw aan de Oostduinlaan in Den Haag hebben wij een grote waterschade afgehandeld. Het gebouw staat op het moment leeg, maar in de toekomst zal de Shell zijn betrekking hierin nemen. Het hele weekend heeft er een gesprongen waterleiding staan lekken op de tweede etage van het gebouw. Het water is van de tweede etage doorgelopen naar de kelder, via de trap en het plafond. Tijdens de eerste bereddering van de waterschade heeft C.A.S. Calamiteiten het water weggezogen op alle verdiepingen. Ook de liftschacht stond helemaal onder water. Deze is met behulp van een pomp helemaal leeggemaakt.

Nadat al het water door ons was weggehaald hebben wij op alle verdiepingen, die onderhevig waren aan waterschade, droogapparatuur geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het droogproces van wanden, vloeren en plafond versneld wordt. De apparatuur heeft er ongeveer 3 weken gestaan alvorens wij het verwijderd hebben en de klant verder kon met het herstellen van de waterschade. Denk hierbij aan het plaatsen van de nieuwe plafondsystemen, leggen van vloerbedekking etc.

waterschade den haag

 

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]