Waterschade Den Haag – hulp en schoonmaak na waterschade

Waterschade Den Haag – hulp en schoonmaak na waterschade

Waterschade in Den Haag? De waterschadespecialisten van CAS calamiteiten zijn ook regelmatig te vinden in Den Haag. Waterschade komt altijd onverwachts en vraagt om snelle actie. Daarom is ons noodnummer (0800-4488888) 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar.

Oorzaak waterschade Den Haag

Een gesprongen waterleiding, een fikse lekkage aan het dak, kelder volgelopen… wat de oorzaak ook is, wij zorgen voor een snelle en vakkundige afhandeling van de waterschade.

We zorgen er voor dat het water wordt weg gepompt en dat de ruimte wordt gedroogd met professionele droogapparatuur. Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor de nodige herstelwerkzaamheden en schoonmaak na waterschade. Tevens beschikken wij over de juiste apparatuur en kennis om lekkages op te sporen, zodat u in toekomst niet meer hoeft te vrezen voor vervelende schades aan uw woning of bedrijfspand.

Bel ons direct!

Wij zijn ervaren, flexibel en kunnen zeer snel handelen, zodat u de door de schade veroorzaakte ellende snel achter u kunt laten. Dus bent u gevestigd in Den Haag en heeft u te kampen met waterschade? Bel ons dan direct op ons gratis noodnummer: 0800-4488888.