Waterschade Nijmegen – herstel door water veroorzaakte schade

Waterschade Nijmegen – herstel door water veroorzaakte schade

Hebt u in uw woning of bedrijfspand (grote) schade door water? Twijfel dan geen moment en bel direct met CAS Calamiteiten, de specialist in het oplossen en herstellen van waterschade in Nijmegen en omgeving. Wij staan 24 / 7 klaar om u zo snel mogelijk uit de problemen te helpen. Door onze flexibele werkwijze en uitgebreide netwerk van vakmensen, kunnen we snel ter plaatse zijn om de waterschade op te lossen.

Waterschade Nijmegen – wat we doen?

Wanneer u wordt geconfronteerd met waterschade wilt u natuurlijk dat het probleem zo spoedig mogelijk is opgelost. Bel daarom altijd ons gratis noodnummer: 0800-4488888. We zorgen er vervolgens voor dat de juiste mensen en apparatuur zo snel mogelijk bij u op locatie (in en om Nijmegen) zijn. Als er veel water ligt wordt dit eerst weggepompt. Daarna kan de professionele droogapparatuur zijn werk doen. Natuurlijk wordt de voortgang van het droogproces nauwkeurig gemonitord. Uiteraard beschikken we ook over de techniek om de oorzaak van de waterschade op te sporen (mocht deze nog niet bekend zijn) en deze te herstellen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over nieuwe schade. Aan het einde van het herstelproces zorgen we voor vakkundige schoonmaak.

Kortom, bel ons bij waterschade en we zorgen ervoor dat u binnen no time deze vervelende gebeurtenis achter u kunt laten.