Waterschade door lekkage – herstel en schoonmaak

Waterschade door lekkage – herstel en schoonmaak

De afgelopen weken ondervonden opdrachtgevers door het hele land dat water helaas een verwoestend effect kan hebben. Waterschade door lekkage komt dan ook vaak voor in het regenachtige Nederland. Wanneer je wordt geconfronteerd met een fiks lekkage, dan is het verstandig om zo snel mogelijk in actie te komen. Daarom is ons noodnummer alle dagen van de week en op ieder uur bereikbaar.

Als wij worden gebeld zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk iemand ter plaatse is om de situatie te analyseren en een effectief plan van aanpak op te stellen. Vaak moet na een hevige lekkage eerst het water worden weggepompt en moeten niet beschadigde zaken (meubels, goederen enzovoorts) in veiligheid worden gebracht. Natuurlijk moet ook de oorzaak van de lekkage worden aangepakt, in sommige gevallen moet het lek worden opgespoord met lekdetectie.

Om de getroffen ruimtes weer droog te krijgen, beschikt CAS Calamiteiten over een breed arsenaal droogmachines. Ook voor het herstellen van de door de lekkage veroorzaakte waterschade hebben wij de juiste expertise in huis. Daarnaast hebben we tevens ervaring met verschillende verzekeraars.

Kortom, bel bij lekkage en waterschade direct naar ons noodnummer: 0800-4488888.