Waterschade Rotterdam

Waterschade Rotterdam

Voor een stichting die zorg biedt aan dak- en thuisloze jongeren in Rotterdam hebben wij een waterschade verholpen. In het weekend kwam op ons speciale calamiteitennummer 0800-4488888 een melding binnen van een waterschade in Rotterdam.

Waterschade door gesprongen waterleiding

De waterschade was ontstaan door een gesprongen waterleiding. Er was door de leidingbreuk een aanzienlijke hoeveelheid water in het pand terecht gekomen. Het water is verwijderd met behulp van een professionele waterzuiger. Na het verwijderen van het water is er droogapparatuur geplaatst om het droogproces in het pand te versnellen. Er zijn in totaal 15 drogers, 12 blowers en 7 haspels geplaatst. Om er voor te zorgen dat er geen kortsluiting ontstaat wordt de stroom voor de droogapparatuur van verschillende stroomgroepen gehaald en aangesloten met behulp van haspels.

Vochtmeting

Tijdens het droogproces (met de droogapparatuur) wordt er altijd een tussentijdse vochtmeting uitgevoerd om te bepalen of de ruimte de gewenste droogtegraad heeft bereikt. Als dat het geval is wordt de droogapparatuur verwijderd. Blijkt uit de meting dat het vochtgehalte nog te hoog is, dan wordt er een nieuwe vochtmeting ingepland.

Ook waterschade?

CAS Calamiteiten is de specialist in het verhelpen van waterschades in heel Nederland. Hebt u ook te kampen met waterschade? Aarzel dan niet en bel ons direct: 0800-4488888