Waterschade Utrecht – herstel schade door lekkage

[vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”1″ title=”Waterschade Utrecht”]

Wij zijn 24/7 direct bereikbaar op 0800-4488888

Heeft u waterschade? Staat de kruipruimte, kelder of een ander deel van uw woonhuis onder water? Is er wateroverlast in de parkeergarage van het kantoorgebouw of is een andere ruimte in het bedrijfspand onder gelopen? Waterschade vraagt om snelle actie. C.A.S. Calamiteiten kan bij al deze gevallen snel en efficiënt de nodige werkzaamheden uitvoeren.[/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waterschade Utrecht – herstel schade door lekkage

Een hevige lekkage zorgde bij een klant in Utrecht voor grote schade. Zo’n 300 vierkante meter vloer stond onder water. Wij werden benaderd op ons noodnummer (0800-4488888) en waren snel op locatie om met een team van specialisten de waterschade aan te pakken. Als eerste is het al het water weggepompt, zodat de ruimte beter begaanbaar was en er een betere inschatting was te maken van de ontstane waterschade. Tevens zijn de opgeslagen goederen in veiligheid gebracht.

Natuurlijk is ook direct de oorzaak van de lekkage (in dit geval een kapotte waterleiding) verholpen.

Daarna kon het droogproces beginnen. Het drogen gebeurt met moderne droogapparatuur die relatief snel de ruimte weer helemaal droog maakt. Als laatste zijn er verschillende herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

Bent u ook geconfronteerd met waterschade? Bel ons dan direct. We staan zeven dagen in de week op elk uur van de dag klaar om u te helpen en zijn doorgaans binnen het uur ter plaatse.

 

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]