Opsporen lekkage (lekdetectie) en verhelpen waterschade in Gouda

Opsporen lekkage (lekdetectie) en verhelpen waterschade in Gouda

Het komt regelmatig voor dat het bij een lekkage helemaal niet duidelijk is waar het water precies naar binnenkomt, een frustrerend gegeven. zo ondervond ook onze opdrachtgever in Gouda die ondertussen aardig wat waterschade had opgelopen door een op het eerste gezicht onvindbare lekkage. Daarom besloot deze klant ons gratis noodnummer te bellen met de vraag of wij de lekkage konden opsporen. Geen enkel probleem natuurlijk. CAS Calamiteiten beschikt over de meest moderne apparatuur voor het uitvoeren van lekdetectie.

Het grootse voordeel van deze lekdetectieapparatuur is dat eventueel breekwerk tot een minimum kan worden beperkt. Dat zorgt niet alleen voor minder rotzooi, maar voor een aanzienlijk lager kostenplaatje. Na het telefoontje was ons lekdetectieteam snel ter plaatse in Gouda om de lekkage op te sporen en te repareren. Ook het verhelpen van de ontstane waterschade is door CAS Calamiteiten uitgevoerd. Daarnaast hebben we ook opgetreden als contactpersoon voor de verzekering.

Hebt u ook te kampen met een hardnekkige lekkage en/of waterschade? Bel dan nu ons noodnummer (24/7 bereikbaar) en we komen snel naar u toe: 0800-4488888.

 

C.A.S. Calamiteiten is onderdeel van Best Building Service.