Waterschade Deventer

Duizenden liters water. Duizenden liters die dag en nacht door je huis stromen. Het overkwam een echtpaar uit Deventer dat onbezorgd op vakantie was. Hun dochter ontdekte de schade. Een geknapte slang van de wasmachine, met onvoorstelbare schade tot gevolg.

Geknapte wasmachineslang

Het is de veroorzaker van vele waterschades: de wasmachine. Bij het echtpaar uit Deventer werd de geknapte slang pas na vier dagen ontdekt, waardoor er al duizenden liters water door het huis stroomden. Alle gipswanden waren geheel verzadigd met vocht. Met als gevolg dat al die wanden nu gesloopt moeten worden.

Waterschade Deventer   

Eerste hulp bij waterschade

CAS Calamiteiten heeft in het weekend de eerste bereddering verzorgd. We zijn gelijk begonnen met het afvoeren van de verwoeste meubels, en het opslaan van het meubilair dat nog te redden was. Ook is alle kleding verzameld en naar de stomerij gebracht.

Droogproces en renovatie

Nu wordt het hele huis eerst gestript. Gipswanden en plafonds worden gesloopt. Dan kan begonnen worden met het droogproces. Kanaalplaten, zwevende vloeren, alles moet nu eerst helemaal droog zijn, voor er verder kan worden gegaan met de renovatie. Het droogproces zal zo’n vijf weken in beslag gaan nemen.

Noodnummer

Heeft u ook last van waterschade? Ons noodnummer is 24/7 bereikbaar: 0800 – 4488888. Wij zijn snel ter plaatse om de schade zoveel mogelijk te beperken.